Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

31.1.14
0
Prečo vo svojej knihe tak otvorene zdieľaš vlastný príbeh so svojimi čitateľmi?

Skôr by som povedala, ako človek môže nabrať odvahu, aby zdieľal svoje skoro až intímne pocity, emócie - to čo v živote zažil.

Hľadáte aj VY odpoveď...



Zažila som v živote veci – myslela som si, že ich nikdy nezažijem. Najväčšia vec, ktorú som zažila a je v rozpore z mojimi hodnotami, je ROZVOD...

AKO to prežiť?

... a stalo sa. Takže keď vidím spätne akoby príbeh svojho života – myslím si, že až teraz spätne som pochopila do tej hĺbky, PREČO som knihu napísala...

POCHOPÍTE, čo sa s VAMI deje... a POVIE to za VÁS partnerovi

Kde sa v Tebe nabrala vnútorná sila, že si úplne od začiatku reštartovala svoj život – začala žiť inak? Odkiaľ sa tá sila v Tebe nabrala? Môžeš sa podeliť so svojou skúsenosťou aj s nami, aby sme mali inšpiráciu pre naše životy?

Prichádzala postupne. Najprv to bol veľmi silný pocit – necítim – neviem – nepočujem, v podstate ako keď je človek pochovaný za živa. 

Musela som rásť .... aby som PREŽILA

Vedela som, že pre mňa je veľmi dôležité ŽIŤ a byť tu a robiť to čo robiť mám. Tam sa prebudila tá sila, že som sa potom rozhodla, že budem ŽIŤ a potom prišlo, že chcem byť  ŠŤASTNÁ.

Veľa ĽUDÍ chce v živote ŠŤASTIE ... aj VY?

Veľa ľudí chce byť vo svojom živote šťastnými, to je asi prirodzená túžba každého z nás ... Druhá stránka mince je, že sa to nie každému z nás podarí.
Chcel by som sa Ťa teraz spýtať: Máme teda to vnútorné GPS nastavené na ŠŤASTIE, vieme kam sa chceme dostať...  AKO sa tam môžeme dostať? Nájdeme aj túto odpoveď v Tvojej knihe Objavte seba Objavte šťastie?

Objavovať seba

Nájdete, pokiaľ ste ochotný hľadať ...


Chcete vedieť viac o GPS k ŠŤASTIU? Kliknite TU – pre VIAC  informácií v ďalšom video rozhovore.  Chcete knihu vyhrať? Zapojte sa do Ankety ŠŤASTIA.

S autorkou knihy Evou Stanovou sa rozprával František Kozáček, motivačný spíker.





0 komentárov:

Zverejnenie komentára